Over ons

Het restaurant

Gaziantep Ocakbasi restaurant is een populaire etablissement dat opgericht is in 2022 te Enschede en zich richt op de traditionele Turkse keuken en specifiek op de bereiding van gerechten op de ocakbasi, een traditionele Turkse grill. Bij ons kunt u genieten van een breed scala aan gegrilde gerechten, waaronder verschillende soorten vlees, pangerechten en ovengerechten. Het centrale punt van onze restaurant is de ocakbasi, waar onze chefs het vlees en andere ingredienten grillen tot een heerlijke maaltijd.

Geschikt voor uitjes

Wij bieden een gezellige sfeer waarbij u kunt genieten van de geur en het schouwspel van de grillende gerechten terwijl u wacht op uw maaltijd. Onze restaurant is een perfecte plek voor gezinnen, vrienden en zakenmensen die op zoek zijn naar een lekker en gezellig uitje.

Populair gerecht

Ons populairste gerecht is de “Adana kebab”. Dit is een bekend en populaire Turkse gerecht dat is gemaakt van fijngehakt vlees, meestal lam. Het vlees wordt gekruid met een speciaal mengsel van kruiden, waaronder rode pepervlokken, en wordt gegrild op een horizontale spit. Adana kebab wordt geserveerd op een platte schaal of in een pita-brood en aangevuld met groenten, zoals rode ui en tomaat. Het is bekend om zijn unieke smaak en textuur, en wordt gezien als een must-try voor degenen die houden van gegrild vlees en pittige gerechten. Adana kebab is een populaire snack en maaltijd in Turkije en veel andere delen van de wereld.

Kortom, als je op zoek bent naar een lekker en gezellig uitje, is een bezoek aan een ocakbasi restaurant zeker de moeite waard.

Vandaag eten we Turks!